Veelgestelde vragen :

Hieronder proberen we te antwoorden op de meest gestelde vragen.

Toch nog een vraag? Stuur dan zeker een mailtje naar info@lapetitedesign.be en wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden!

Hoe plaats ik een bestelling?

Er zijn 2 mogelijkheden om een bestelling te plaatsen :

  1. Gepersonaliseerde artikelen die niet in de shop verkrijgbaar zijn, zijn enkel te bestellen via DM instagram, e-mail of whatsapp. Stuur ons de voorbeeld en hoeveelheid door dat je graag zou willen bestellen. Aan de hand van de hoeveelheid, sturen wij je een betaalverzoek.  Zodra de betaling word uitgevoerd, beginnen wij (aangegeven datum tijdens ons gesprek) aan de bestelling. Naargelang de producten verschillen de leveringstermijnen ( 1 week à 3 weken). Na akkoord van het ontwerp dat wij gaan doorsturen op de aangegeven datum, beginnen wij aan de bedrukkingen/bestellingen.
  2. Kant- en klare artikelen staan in onze shop, deze zijn eenvoudig te bestellen door te slepen naar het mandje en door een betaalwijze te selecteren zijn deze meteen besteld!

Hebben jullie ook een winkel?

We hebben helaas geen winkel waar je kunt rond 'snuffelen'.

Kan ik ook als zelfvuller bij jullie terecht?

Ja, natuurlijk zijn jullie als zelfvuller bij ons welkom! Je bent volledig vrij om je bedankje zelf af te werken of dit door ons te laten doen.

Wanneer plaats ik best een bestelling voor mijn doopsuiker of bruiloft?

Wij raden aan rond de 6de zwangerschapsmaand de bestelling door te geven of minimum 3 tot 6 maanden voor de bruiloft. Sommige verpakkingen zijn snel leverbaar, andere hebben een langere levertermijn. 

Het is altijd beter om vroegtijdig je bestelling te plaatsen/doorgeven dan te laat.

© 2020 - 2022 LAPETITEDESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel